Biopati
Biopat eller naturapati står for det samme. Det er viden om ernæring samt kosttilskud i form af vitaminer, mineraler, fedtsyre, urter og homopati. Det første er en skandinavisk betegnelse, mens det sidste er en international betegnelse.
Behandlingsformen er en kombination af kostvejledning, samt tysk immun- og symbioseterapi, samliv mellem forskellige arter af mikroorganismer, samt skandinavisk naturmedicin.
Behandlingen tager udgangspunkt i tanken om energi- og biokemiske ubalancer i vores krop. Disse forstyrrelser kan medføre, at kroppen blandt andet har svært ved at optage næringsstoffer og opretholde salt- og væskebalancen. Når kroppen udsættes for belastninger som virus, skadelige stoffer fra omgivelserne, mentale og følelsesmæssige udfordringer, kan der være behov for at styrke kroppen ved hjælp af bestemt kost og tilskud i form af vitaminer, mineraler, fedtstoffer, lægeplanter og andre former for kosttilskud. Formålet med behandlingen er at styrke kroppens egen selvhelbredende kræfter og genoprette homøostase, balance.
Selve behandlingen med biopati.
Jeg vil ud fra din beretning om dit helbred op gennem livet og dine aktuelle symptomer sammensætte en kost- og tilskudsplan. Formålet med planen er at reducere indtagelsen af skadelige stoffer, øge udrensningsorganernes evne til at udskille affaldsstofferne, tilføre kroppen vigtige næringsstoffer og styrke dens kemiske processer.
Du skal afsætte ½ – 1 time til første behandling, hvor vi taler dit helbred igennem. Det er en fordel, hvis du forbereder dig ved at tænke dit helbred igennem og eventuelt har en beskrivelse af, hvad du spiser og drikker i løbet af en helt almindelig dag. En liste over, hvad du eventuelt i forvejen tager af kosttilskud og medicin, vil også være en hjælp. Derefter udarbejder jeg en behandlingsplan og sender den via mail. Opstår der tvivlsspørgsmål med hensyn til behandlingsforløbet, er du selvfølgelig velkomme til at kontakte mig under vejs. Planen skal følges 1-3 måneder, hvorefter der vil være en opfølgning, så planen kan justeres, samt en afsluttende samtale om fremtidige kostvaner.