Menu
Ring: 28 89 10 48

Zoneterapi

Zoneterapi er en over 2500 år gammel behandlingsform, der oprindelig stammer fra Kina. Grundlæggeren af den moderne zoneterapi, Eunice Ingham har i samarbejde med tyskeren Hanne Marquardt, udarbejdet det system, vi behandler efter herhjemme i dag. Den første zoneterapeutklinik i Danmark blev startet i 1970 af Jens Krull-Hansen.

Jeg arbejder ud fra De fem elementer i den kinesiske helbredelses model: jord, metal, vand, træ og ild. Deres energiniveauer er fortløbende afhængige af hinanden og endvidere reguleres og kontrolleres de indbyrdes. Hvert af disse elementer står i forbindelse med forskellige dele af vores krop, samt med vores psykiske tilstande. Ved at behandle på de forskellige reflekszoner under og oven på foden kan jeg via frekvenser påvirke denne energifordeling. Derved aktiveres og øges kroppens egen helbredende proces. Energiniveauet vil søge mod homøostase, balance, og samtidig vil affaldsstoffer blive udrenset, så symptomer og sygdom kan afhjælpes.

Selve behandlingen med zoneterapi.

Når du kommer til den første behandling hos mig, vil vi bruge ca. ½ time på en samtale om dit aktuelle problem, og hvilke sygdomme/lidelser du har haft gennem livet. Derudover vil jeg lave en ansigts- og foddiagnose. Tilsammen giver det mig en viden om, hvor i kroppen dine ubalancer er koncentreret, hvilken jeg ligger til grund for min behandling.

Selve behandlingen vil være afslappende. Den første gang vil jeg mest fokusere på udrensning og de vigtigste funktioner i kroppen, så som nervesystemet, fordøjelsen og kredsløbet. Men derudover vil der selvfølgelig være fokus på dit aktuelle problem.

Man vil reagere forskelligt på behandlingen. Alle reaktioner hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Nogle typiske reaktioner kan være:

  • Afslappethed, træthed, dybere søvn
  • Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster
  • Øget vandladning, grumset, mørk urin
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
  • Lettere hovedpine
  • Gamle skavanker kan blusse op
  • Humørsvingninger
  • Øget energiniveau

Reaktionerne afhænger af, hvor mange affaldsstoffer man frigiver. Negative gener kan mindskes ved at drikke rigeligt med vand efter behandlingen.